حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

افزونه جلالی را نصب کنید. Thursday, 2 May , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 7775×
  • نمونه تبلیغات فعال

  • خواص رب انار
    ۰۹ آبان ۱۴۰۲ - ۱۰:۳۲
    بازدید 105
    پ
    پ

    روش تهیه رب انار خانگی:

    رب انار ترش که به عنوان چاشنی غذا و افزودنی استفاده می‌شود، از جوشاندن و غلیظ کردن آب انار به دست می‌آید و هیچگونه مواد افزودنی به آن اضافه نشده است. برای تهیه رب انار ترش اگر دانه‌های انار تحت فشار بیش از حد قرار گیرند، آب انار تلخ می‌شود. در روش سنتی تولید رب انار، پس از آب‌گیری انار، آب آن را در ظرف‌های مسی ریخته و ساعت‌ها می‌جوشاندند تا به غلظت عسل برسد. امروزه رب انار به روش صنعتی نیز تهیه می‌شود، ولی کیفیت رب انار خانگی را ندارد رب انار خانگی زحمت بسیار زیادی دارد تا بتواند به کیفیت مطلوبی رسیده تا مشتریان عزیز ما از محصول بدست آمده رضایت کامل داشته باشند. در تهیه این رب انار، آب انار گرفته می‌شود و سپس همه تفاله‌های انار دور ریخته می‌شود. توجه کنید که در خیلی از محصولاتی که در بازار عرضه می‌شود، دانه‌ی انار جدا نمی‌شود بلکه چرخ می‌شود و بنابراین کیفیت پایین‌تری دارند.

    • بر اساس نظر متخصصان تغذیه مصرف میوه انار تازه، آب انار، کنسانتره انار و رب انار برای کاهش کلسترول، لاغری و کاهش وزن بسیار مفید است. رب انار طییعی خاصیت چربی سوزی دارد و مصرف آن برای لاغری به ویژه کاهش چربی‌های دور شکم موثر است.

     

    خواص رب انار

    میوه این درخت حاوی مقدار زیادی ویتامین C، اسیدهای آلی و مواد قندی است که مصرف آن برای سلامت بدن بسیار سودمند می‌باشد. حتی از ریشه و ساقه درخت انار به دلیل ترکیبات تاننی و آلکالوئیدش، برای رفع انگل‌های روده استفاده می‌کنند. همچنین از انار برای درمان ورم های داخلی بدن از جمله ورم کبد، کلیه و سایر اجزای سیستم گوارشی بسیار مفید است. از میوه انار محصولات و فراورده های بسیار زیادی تولید می شود. از جمله میتوان به رب انار، آب انار، لواشک انار، مربای انار اشاره داشت. رب انار به عنوان بهترین چاشنی تقویتی برای کلیه ها و سیستم گوارشی می توان در غذا استفاده کرد. همچنین آنتی اکسیدان فراوان در رب انار موجب کاهش استرس و کاهش فشار خون خواهد شد و برای پیشگیری از سرطان و تقویت سیستم ایمنی بدن بسیار موثر است. جدول زیر ارزش غذایی 100 گرم رب انار را نشان می‌دهد.

    مضرات رب انار:

    •  افرادی که مزاج سرد دارند، در خوردن رب انار افراط نکنند. این افراد با زیاده‌روی در مصرف رب انار دچار سستی معده و نفخ می‌شوند.

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.